Saglien Media ble stiftet i høsten 2018, og har senere produsert en rekke videoer og til småe og store bedrifter, som har økt bedriftenes omsetning.

Saglien Media er en freelance-bedrift som baserer seg på film, foto og grafisk design.
Vi tilbyr film, foto, grafisk design og direktesendinger. Alt fra reklame og bryllup til sport og event.

Sjekk ut vår portefølje, der kan du finne en rekke filmer og bilder vi står bak. Om du er interessert i en av tjenestene vi tilbyr, eller du bare har et spørsmål, gjerne ta kontakt.

Sjekk ut denne videoen hvor daglig leder, Emil Saglien Ruud, forklarer litt nærmere hva Saglien Media er, og hva vi leverer!

VÅRT TEAM

Emil Saglien Ruud

DAGLIG LEDER / FOTO- OG VIDEOGRAF / KLIPPER

Far sjøl, som startet selskapet tilbake i 2018. Emil er en energisk person som aldri gir opp. Han er kreativ til alle døgnets tider, da han har stor arbeidskapasitet.

emil@saglienmedia.no – 41207300

Michael Jeremy Arnesen

KLIPPER OG VIDEOGRAF

Han er en duracellkanin som ikke gir seg før jobben er gjort. Michael har et stort pågangsmot og er en sosial, hyggelig og imøtekommende person.

michael@saglienmedia.no – 46548868

Mathias Dulsrud-Gøransson

FOTOGRAF

Med skarpt blikk leverer Mathias bilder av skyhøy kvalitet. Til tross for sin unge alder har han opparbeidet seg en solid CV innenfor hockey og fotball.

Thea Bjørseth Langkaas

GRAFISK DESIGNER OG STREAMER

Thea skaper, med sin kreative evne, uttrykk av ypperste klasse til din bedrift. Hun møter deg alltid med et smil – og tilpasser seg dine behov.