Vi tilbyr film, foto, grafisk design og direktesendinger. Filmproduksjon er en av våre tjenester.

Innenfor filmproduksjon gjør vi reklame, event, sport, merkedager og mye mer.

Hvordan funker en filmproduksjon?

Vi ønsker en bestilling fra deg med formålet med filmen. Hva skal filmen brukes til? Hvor skal videoen brukes? Hva tenker du handlingen i videoen skal være? Når og hvor ønsker du å ha innspillingen?

Trenger du studiobakgrunn? Det har vi. Trenger du greenscreen? Det har vi. Bor du på andre siden av landet? Vi kommer. Trenger du naturbakgrunn? Det har vi alle.

Etter bestilling av videoproduksjon

Vi ser på idéen, drodler på kontoret, og kommer tilbake med kreative innspill.

På sett

Vi drar til deg – eller du kommer til oss. Vi tar en liten prat om hvordan vi ser for oss at produksjonen skal foregå. Etter det setter vi i gang med oppdraget.

Hvor fort kan dere produsere en film?

Det kommer stort sett an på trafikken og bestillingen. Vi klarer som regel alltid å kaste oss rundt og få laget en video på under 24 timer. Vi foretrekker selvsagt bedre tid, men dersom det haster, får vi det alltid til.

Vi har laget salgsvideoer, videoer i studio, sportsvideoer, bakomfilmer, dokumentarer, boligvideoer, rekrutteringsvideoer, filmer til internt bruk, GIFs – og vi kan mye mer! Vi er godt rustet for alle prosjekter.

Hvilke videoproduksjoner er det størst etterspørsel rundt?

Det vi oftest produserer til våre kunder er videoer som fungerer for deres markedsføring.

Hvorfor skal man bruke video i markedsføring?

Video og bilder treffer dobbelt så mange som et vanlig tekstinnlegg. I tillegg blir hjernen enklere overbevist av video og bilder.

«Hvorfor skal vi velge Saglien Media?»

Vi er unge, kreative og uttrykksfulle. Som tidligere utålmodige ungdommer vet vi hva som skal til for å få seernes oppmerksomhet. Vi har – til tross for ung alder – skaffet oss lang erfaring innenfor film. I tillegg ser vi på oss selv som relativt billige.

Leverer dere bare film?

Nei, vi leverer alt innenfor media! Film, foto, grafisk design og direktesendinger.

«Jeg trenger filmproduksjon!»

Ring daglig leder, Emil Saglien Ruud på 412 07 300 – eller send en mail til emil@saglienmedia.no.